Koláč s jablkami a mascarpone – jednoduchá delikatesa

Koláč s jablkami a mascarpone – jednoduchá delikatesa

Priam na obliznutie! Toto by som povedala o jablkovom koláči s mascarpone. Tradičný dezert ako stvorený pre našu oblasť na jeseň plnú rodiacich jabloní, s jednou dôležitou obmenou – maslo je nahradené jemným krémovým mascarpone. Určite ním urobíte radosť celej rodine. Ak je navyše doplnený kopčekom zmrzliny alebo vanilkový pudingom, stane sa dokonalým dezertom na ukončenie večera stráveného s priateľmi!

Recept

Chcete recept na túto delikatesu? Doprajte si ju posypanú práškovým cukrom k raňajkám alebo k doobednej kávičke. Prekvapte svojich priateľov alebo rodinu. Stačí, ak si recept zadarmo dáte poslať priamo do svojej mailovej schránky a môžete sa pustiť do jeho prípravy. A ak sa vám náš blog o Taliansku páči, prihláste si odber noviniek, okrem darčeka zadarmo vás čaká raz za týždeň aj nejaká nová a garantujem, že aj zaujímavá, talianska novinka.

E-kniha

Veľa ďalších talianskych receptov nájdete aj v E-knihe na mojom blogu www.talianskosrdcom.sk… Stačí, ak sa prihlásite na odber najnovšieho článku priamo do vašej schránky a obratom obdržíte link na stiahnutie e-knihy plnej famóznych fotografií a receptov na talianske jedlá a nápoje. E-knihu (je vo formáte PDF) vám prinášam zadarmo, pretože láska (aj tá k Taliansku) ide predsa cez žalúdok… Vychutnajte si kúsok Talianska priamo zo svojich domovov :-).

Chcete dostávať novinky z našej stránky priamo do svojej mailovej schránky? Máte radi Taliansko a všetko, čo s ním súvisí? Nechcete zmeškať nič, čo by vás mohlo zaujať? Stačí, ak vpíšete do formulára „Najnovší článok priamo do tvojej schránky“ svoju mailovú adresu a o ostatné sa postaráme my.

Taliansko srdcom

E-knihu vo formáte PDF dostanete zadarmo – stačí, ak si prihlásite odber najnovších článkov z www.talianskosrdcom.sk priamo do svojej schránky.



2 thoughts on “Koláč s jablkami a mascarpone – jednoduchá delikatesa”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *